VÄXJÖ SIMSÄLLSKAP
ARRANGEMANG
Östsvenska Mästerskapen 14-15 oktober
De nya startpallarna i Växjö simhall!
Här får du all information för DM/JDM - Östsvenska Mästerskapen den 14-15 oktober 2017

På Tävlingens Livetimingsida har du alla dokument i filarkivet. Nu finns PM, deltagarlistor, startlista och preliminära tidsprogram uppladdade.

DM/JDM i Östsvenska Distriktet som är Småland och Östergötland. I tävlingen välkomnas även våra Masterssimmare från distriktet.
För Växjö är tävlingen ett litet startskott för att höja våra arrangemang ett snäpp. Till en början är våra startpallar uppgraderade med Omegas OSB12 starpallslock. De innhåller elektronik för att kontrollera eventuella överväxlingar och reaktionstid vid start. Vidare kommer vi att lansera ett område i simhallen där bara tränarna har tillgång till och de simmare som precis har tävlat för att få sin feedback. Flödet på hur publiken förflyttar sig kommer också få lite nyheter.
Vi hoppas ni kommer att uppskatta de små förändringarna och att ni får en trevlig vistelse i Växjö!

Nedan bild är från Växjö simhall med de nya startpallarna.
 
Välkomna till spännande tävlingar i Växjö!


Här har du inbjudan till DM/JDM 14-15/10.
Den finns också på Livetiming och vår hemsida. Glädjande är att våra startpallar är uppgraderade med Omegas OSB12 startpallslock. Alltså i stort sett likadana startpallar som på våra nationella mästerskap.

Logibokningar:
Vi har reserverat några rum på Stadshotellet som ligger på bekvämt gångavstånd på simhallen. Vill du ha det bokar du själv per telefon till hotellet. Senast den 13/9. Skulle de rum vi reserverat ta slut bokar de upp fler rum i mån av plats för samma pris. Ange "Östsvenska Mästerskapen" när du pratar med hotellet.------

Tävlingens Livetimingsida har du här och där har du också alla dokument i filarkivet.

------


Välkomna till Växjö!