SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄXJÖ SIMSÄLLSKAP
SIMSKOLA - SIMNING - KONSTSIM - SIMHOPP

Kontaktpersoner inom Vöss

Vår personal kan du alltid nå via ett mail och under kontakttiderna ska vi normalt sett finnas på vårt kansli som finns på adressen Sigfridsvägen 32, 35257 Växjö.
Namn 

Marie Larsson

Jobbar som 
Kanslichef
Beskrivning 
En glad person som gillar ordning och reda. Har arbetat i Växjö Simsällskap sedan 2007 och började som simskoleansvarig. Numera jobbar jag främst med administration. Ett av mina stora intressen är idrott, båda att utöva och att titta på. Förutom detta ägnas min fritid främst åt familj och vänner.
Utbildning 

Filosofie kandidatexamen med inriktning mot coaching och sport management, Linnéuniversitetet Växjö. Huvudområde: Idrottsvetenskap.

Simlärarutbildning

Det bästa med mitt jobb 
Jobbet är varierande och ganska flexibelt vilket jag uppskattar. Sen är det ett stort plus att få jobba med idrottsutveckling i alla dess former!

Kontakt

marie@vaxjosimsallskap.com

 

 

 

Namn 

Johan Ekberg

Jobbar som 
Simtränare. Vikarierar som ansvarig för simsektionen.
Beskrivning 
Familjefar i sina bästa år. Gift med Louise och tillsammans har vi barnen Alva och Arin. Båda två aktiva simmare i föreningens simskola.
Stort intresse för idrott där simningen ligger högst upp. Utöver idrotten är fiske, båt och natur tillsammans med familjen andra stora intressen som tar tid.
Utbildning 
Jag har studerat specialidrott på GIH i Stockholm och även läst till idrottslärare på samma skola. Utöver det är jag även kost- och näringsrådgivare. Jag har även gått svenska simförbundets samtliga utbildningssteg. Licensierad Elittränare och har även verkat en hel del som utbildare i simförbundets regi.
Min häftigaste utbildning är dock den till fartygsbefäl som genomförde år 1999-2000 under min värnplikt.
Det bästa med mitt jobb 
Är utan tvekan alla olika möten med människor och den stora variationen i arbetsuppgifter. Jag kan ena stunden sitta och prata med topprestationer med någon professor och i andra stunden hjälpa ett litet barn att våga hoppa i vattnet.
 

Kontakt

johan@vaxjosimsallskap.com

 

 

 

 

Namn 

Nedal Alhalabi

Jobbar som 
Simtränare för Mästerskapsgrupperna, Tävlingsgrupp 1 och 2 samt Masters.
Beskrivning 
Glad och engagerad tränare som brinner för simning och framförallt distanssimning. Öppet vatten-träning ligger mig även varmt om hjärtat och jag har tidigare varit tränare till en OS-deltagare i just Öppet vatten-simning. Har jobbat i Växjö Simsällskap sedan 2018.
Utbildning
FINA Swimming Coaches Certifications - second degree, first degree
Certifierad livräddare via the sport federation in Syria 
 
Kontakt
 

 

 

 

Namn

Sandra Lange
Jobbar som

Simtränare
Beskrivning

En pigg och glad tjej från Älmhult som försöker göra det bästa av livet. Spenderat X antal år i plurret som aktiv simmare och även jobbat som simtränare i grannklubben. Min fritid består antingen av vila, vänner, äventyr eller träning. För tillfället studerar jag även halvfart på Mastersprogrammet i idrottsvetenskap på Linnéuniversitetet.
Det bästa med mitt jobb

Ska man bara välja en sak så är det att man får jobba med något som verkligen ligger nära hjärtat. Simningen i sig, att lära ut, se de aktivas utveckling både inom idrotten och utanför, ha kul... Det tar aldrig slut. 

 

Kontakt: sandra@vaxjosimsallskap.com 

 

Tjänstledig till och med 15 juni 2024.

 

Namn 

Madelene Andersson

Jobbar som 
Verksamhetsansvarig för simsektionen.
Beskrivning 
Före detta aktiv tävlingssimmare som har arbetat inom simidrotten i cirka 10 års tid.
I Växjö Simsällskap har jag arbetat sedan 2013.
Utbildning 

Licensierad simtränare för ungdom, junior och senior.

Filosofie kandidatexamen med inriktning mot coaching och sport management, Linnéuniversitetet Växjö. Huvudområde: Idrottsvetenskap.
Det bästa med mitt jobb 
Att jag får vara med och skapa en verksamhet där barn och ungdomar kan ha roligt, röra på sig, utvecklas och nå sina mål.
 
Kontakt

madelene@vaxjosimsallskap.com

 

 

 

Namn 

Frida Yman

Jobbar som 
Assisterande ansvarig för simskoleverksamheten 
Beskrivning 
En pratglad och entusiastisk person som gillar att ha mycket att göra. Jag har jobbat som simskoleledare i Växjö Simsällskap sedan 2011 och var innan dess själv aktiv simmare. Min fritid ägnas framförallt åt teater och musik. Just nu studerar jag till grundskolelärare på Linnéuniversitetet med inriktning mot årskurs 4-6. 
Utbildning 
Licensierad Simlärare
Kursledarutbildning via Svenska Simförbundet
Simlinjeinstruktör 2-8 år
Minisimsinstruktör
Certifierad simlärarkandidat och teknikskoleinstruktör
Det bästa med mitt jobb 
Variationen, att den ena dagen aldrig är den andra lik. Brinner för siminlärning och vattenglädje.
 
Kontakt
 
 
 
 

Namn 

Agnes Hildebrand Vesterberg

Jobbar som 
Administratör i föreningens kursverksamheter 
Beskrivning 
En glad och ambitiös tjej som tycker om att ta sig an nya utmaningar. Simning ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag är före detta tävlingssimmare och uppvuxen med sporten. När jag har tillfälle på min fritid tycker jag om att resa och upptäcka världen, i övrigt uppskattar jag att umgås med vänner, träna samt använda min kreativitet i form av exempelvis målande. 
Utbildning 
Grundutbildning för tränare
Simidrottsledarutbildningen
Nationellidrottsutbildning under gymnasiet
Det bästa med mitt jobb 
Att vara en bidragande faktor till att människor får med sig livsviktiga kunskaper samt se barn såväl som vuxna ha roligt och utvecklas.
 
Kontakt
 

 

 

 

Namn

Sofie Nyhlén 

Uppdrag
Konstsimsansvarig
Beskrivning
Gymnasielärare sedan många år till vardags och mamma till en konstsimstokig tjej, det var så jag hamnade i denna roll i VÖSS. Jag pratar och skrattar högt och ofta. För övrigt en bokslukare när tid ges.
Det bästa med uppdraget
Glädjen hos simmarna som man möter, den härliga gemenskapen och gemensamma kärleken till vattnet.

 

Kontakt

konstsim@vaxjosimsallskap.com

 

Namn

Ryan Provencher

Upddrag

Ansvarig för mastersverksamheten, ordförande i VÖSS och är styrelseledamot i Östsvenska Simförbundet

Beskrivning 

Före detta simmare som hittade tillbaka till bassängen efter 10 års uppehåll. Har varit aktiv Masterssimmare sedan 2006 och ansvar för Växjö SS Masters ideellt sedan 2009. Jag jobbar på dagtid som ingenjör och lägger mycket av min fritid på simning. När jag inte är i simhallen, arbetet eller är hemma så kan ni hitta mig på Växjö Tränings Fabrik där jag älskar Crossfit och spinning. Under min tid hos VÖSS har jag varit Ordförande, suttit i simkommittén, ansvarig för funktionärerna och är även tävlingsledare.

Utbildning

Flera års erfarenhet av att träna både barn och vuxna. Har deltagit i Svenska Simförbundets kurs " Att träna vuxna".   

Det bästa med mitt uppdrag
Att ser hur hårt alla masterssimmare tränar oavsett nivå. Vi har simmare som har simmat i över 40 år till de som började som vuxen och kom till Masters via våra crawlkurser eller triathleter som behövde mer struktur i sitt upplägg.  När man tränar med Masters är det en helt annan "jag vill" känsla på träningen. Det syns på varje träningstillfälle att man är på plats för att träna för att bli en bättre, mer effektiv och självklart snabbare simmare.  Att alla verkar ha det roligt varje gång och vill vara med termin efter termin är en bonus.

 

Kontakt

 
 
 
 
Vi hade inte kunnat bedriva verksamhet utan alla våra timanställda ledare. I våra olika verksamheter är ca 45 timanställda ledare verksamma varje termin. Vi är otroligt tacksamma att alla dessa duktiga ledare har valt att arbeta för Växjö Simsällskap. 
 
Våra ledare genomgår alltid relevant utbildning för den simidrotten de är ledare för.