Kontaktpersoner inom Vöss

Vår personal kan du alltid nå via ett mail och under kontakttiderna ska vi normalt sett finnas på vårt kansli som finns på adressen Sigfridsvägen 32, 35257 Växjö.
Dylan Saleh

Dylan Saleh, simtränare

Har tidigare jobbat som simtränare i Linköpings Allmänna Simsällskap,

Utbildning

Pågående idrottsvetenskaplig utbildning på programmet Coaching & Sport Management, Linnéuniversitet Växjö.
Frida Yman

Frida Yman, ansvarig för simskoleverksamheten (inklusive anpassad simträning, vuxensim & vuxencrawl)

Har jobbat som simskoleledare i Växjö Simsällskap sedan 2012.

Certifierad simskoleinstruktör

Katariina Kärkkäinen

Katariina Kärkkäinen, ekonomiansvarig.

katariina@vaxjosimsallskap.com

Kontakttid: Tis: 11.00-13.00

Jag har arbetat i Växjö Simsällskap sedan 2004 som kanslist med lönehantering och ekonomi.

Utblidning

Kandidatexamen från Personalvetarprogrammet, Linnéuniversitet Växjö

Fristående kurser i psykologi, hälsopedagogik och ekonomi

Friskvårdslinje på Komvux, 1 år

Konstlinje på Folkhögskola, 1 år

Lina Schlotterbeck

Lina Schlotterbeck, simhoppsansvarig.

lina@vaxjosimsallskap.com

Varit aktiv hoppare själv i klubben sedan 2006 och tävlat på nationell nivå. Men aktiv som tränare i VÖSS sedan 2012.

Utbildning

Certifierad simhoppstränare och domare.

Madelene Andersson

MAMMALEDIG FRAM TILL JANUARI 2020

Madelene Andersson, simsektionsansvarig.

madelene@vaxjosimsallskap.com

Har själv varit aktiv tävlingssimmare på nationell nivå och har som främsta merit simmat ett antal SM-finaler. Jag har arbetat inom simidrotten i cirka 7 års tid. I Växjö Simsällskap har jag arbetat sedan 2013.

Utbildning

Licensierad simtränare för ungdom, junior och senior.

Kandidatexamen från det idrottsvetenskapliga programmet Coaching & Sport Management, Linnéuniversitet Växjö.
Marie Larsson

MAMMALEDIG FRAM TILL AUGUSTI 2020

Marie Larsson, kanslichef.

marie@vaxjosimsallskap.com

Har arbetat i Växjö Simsällskap sedan 2007, främst som simskoleansvarig.

Utblidning

Simlärarutbildning

Nicolina Ebers
Nicolina Ebers, simtränare & tävlingsansvarig.
Kontakttid: Mån 13.00-15.00

Själv varit aktiv simmare och jobbat i Växjö Simsällskap sen 2009 med simskola och simträning.

Certifierad simskoleinstruktör och ungdomstränare 9-13 år

Examen från Grundlärarutbildningen med inriktning Fritidshem och Idrott och hälsa, Linnéuniversitetet Växjö
Oskar Davidsson

Oskar Davidsson, elitansvarig för simsektion.

oskar@vaxjosimsallskap.com

Kontakttid: Mån 9.00-11.00

Har själv varit aktiv tävlingssimmare på nationell nivå och har arbetat inom simidrotten och Växjö Simsällskap sedan 2013.

Utbildning

Licensierad simtränare för ungdom, junior och senior.

Ryan Provencher

Ryan Provencher, ansvarig för Mastersverksamhet

Har själv simmat på University i USA och Masters sedan 2006. Ansvar för Växjö SS Masters ideellt sedan 2009. Aktiv Masterssimmare, OW-simmare, Swimrunner och Triathlet.
Tina Curlinova

Tina Curlinova, Administratör

Har tidigare jobbat som redovisningsansvarig på Växjö Golfklubb.

Eftergymnasial ekonomiutbildning

Yrkeshögskoleexamen lönekonsult

Timanställda

Vi hade inte kunnat bedriva verksamhet utan alla våra timanställda ledare. I våra olika verksamheter är ca 40 timanställda ledare verksamma varje termin. Vi är otroligt tacksamma att alla dessa duktiga ledare har valt att arbeta för Växjö Simsällskap.