Verksamhetsinformation gällande Covid-19
2020-03-24 13:42
Uppdaterad information om nuläget i verksamheten med anledning av händelseutvecklingen av Coronaviruset.

Simskoleverksamheten
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och fortsätter därför att bedriva simskola som vanligt på ordinarie tider. Folkhälsomyndigheten har gått ut med att det i nuläget inte finns någon anledning att ställa in mindre evenemang, som idrottsträningar med 10-20 personer, utan tvärtom är det viktigt att aktiviteter för hälsan pågår.

Vi håller oss dock uppdaterade kring Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt har god kontakt med Medley och kommer att meddela er om något kring träningsverksamheten skulle behöva ändras.

Vi kommer att göra de åtgärder vi bedömer nödvändiga för att hindra/ minska smittspridning. Vi är måna om våra medlemmarns hälsa, vi är också måna om att upprätthålla vår verksamhet och möjligheterna för våra medlemmar att träna och idrotta.