Klicka på fliken BOKNING i huvudmenyn för att boka gratis simskola för barn födda 2014!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
VÄXJÖ SIMSÄLLSKAP
SIMSKOLA

Avslutningarna Termin 3 - Simlinjen
2020-05-08 17:03


Efter en rörig vår börjar det nu dra ihop sig inför avslutningarna för alla våra simskolegrupper. I år kommer avslutningarna se annorlunda ut mot vad de brukar. Med anledning av Covid-19 ber vi er föräldrar att inte följa med in och titta under avslutningstillfället, vi uppmuntrar istället till att ta en promenad ute (i det förhoppningsvis fina vädret). Detta är inte för att verka för en stängd och sluten verksamhet, utan för att vi vill hjälpa till att bromsa smittspridningen. Vi i Växjö Simsällskap är oerhört glada över att vi har haft möjlighet att fortsätta vår verksamhet under våren, detta mycket för att ni har varit så tillmötesgående och hjälpsamma. 


Eftersom vi har lagt till ett extra tillfälle för alla barn (även om man inte har varit borta från simskolan) så kan ditt barns avslutning ha flyttats. Nedan ser ni vilka datum som gäller.

Måndag: 18/5

Tisdag: 12/5

Torsdag: 14/5 (extra tillfälle tisdagen 19/5)

Fredag: 22/5

Lördag: 23/5

Söndag: 17/5


Som vanligt kommer vi sälja märken på plats under avslutningsdagen, vi uppmuntrar till att hålla avstånd till varandra när ni står i kö. Utöver det erbjuder vi även ett extra tillfälle onsdagen 20 maj klockan 16.00-18.00 då vi sitter utanför simhallen (vid fint väder) eller i entrén (vid mindre fint väder). Detta för att ni ska ha möjlighet att handla märken utan att det bildas en större folksamling. Om ni har möjlighet ser vi gärna att ni kommer och handlar märken då istället för på ert ordinarie lektionstillfälle.


Sist men inte minst vill alla vi i Växjö Simsällskap tacka er simskolebarn och föräldrar för en rolig och lärorik termin!