Som det ser ut i nuläget så bedriver Växjö Simsällskap intensivsimskola i egen regi tre gånger per år, under höstlovet, sportlovet och i slutet av maj/början av juni. Växjö Simsällskap bedriver även sommarsimskola på uppdrag av Växjö kommun. Detta är också en form av intensivsimskola. Läs gärna mer om sommarsimskolan HÄR

Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till våra intensivkurser. Det är ett fantastiskt tillfälle att träna lite extra på de där momenten som inte riktigt sitter eller att få en chans att testa på hur det är att gå i simskola. Intensivkurserna är inte på något sätt kopplade till vår terminsverksamhet och man behöver alltså inte ha simmat hos oss tidigare för att kunna anmäla sig till någon av dessa kurser.
Intensivsimskola vecka 22-23

Allmän information:

Intensivsimskolan äger rum under vecka 22-23 (31/5-11/6), lektioner mån, tis, tors och fre. Totalt 8 stycken lektionstillfällen á 40 minuter (samtliga nivåer). Intensivsimskolan riktar sig till barn i Baddaren- och Pingvinengrupperna.

Bassängdjupet är 79 cm i samtliga grupper.

Bokning av grupp:

Från och med tisdagen den 4 maj klockan 09.00 kan du boka en grupp. Klicka på ”Bokning” överst i menyn på vår hemsida för att komma till vår bokningssida.

Mer detaljerad information gällande hur du bokar en grupp finner du på bokningssidan.

Bra att veta om bokningen:

• Ni får en faktura skickad till er efter er bokning, det kan dröja någon vecka eftersom vi fakturerar i omgångar.
  • Onlinebokningen är öppen till och med fredagen den 29 maj.
  • Glöm inte att det är först till kvarn som gäller på platserna, vi har ingen priobokning på intensivsimskolan.
  • När du bokat en grupp kan du inte boka om till en annan på egen hand, utan måste då kontakta kansliet.

Avgifter:

Medlemskap

260kr/enskilt barn och år (ni som deltagit termin 3 av vår ordinarie simskola har redan betalt medlemskap för år 2021)

Deltagaravgift Intensivsimskolan

Baddaren och Pingvinen: 800kr/barn

Regler för avbokning:

Anmälan är bindande.

Alla avbokningar ska ske via e-post till kansli@vaxjosimsallskap.com.

Plats som avbokas debiteras med full kursavgift.