Klicka på fliken BOKNING i huvudmenyn för att boka Sommarsimskola!

Som det ser ut i nuläget så bedriver Växjö Simsällskap intensivsimskola i egen regi tre gånger per år, under höstlovet, sportlovet och i slutet av maj/början av juni. Växjö Simsällskap bedriver även sommarsimskola på uppdrag av Växjö kommun. Detta är också en form av intensivsimskola. Läs gärna mer om sommarsimskolan HÄR

Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till våra intensivkurser. Det är ett fantastiskt tillfälle att träna lite extra på de där momenten som inte riktigt sitter eller att få en chans att testa på hur det är att gå i simskola. Intensivkurserna är inte på något sätt kopplade till vår terminsverksamhet och man behöver alltså inte ha simmat hos oss tidigare för att kunna anmäla sig till någon av dessa kurser.
Intensivsimskola vecka 24-25

Allmän information

Vi erbjuder nivåerna Baddaren Ny, Baddaren Forts, Pingvinen Ny, Pingvinen Forts och Fisken Ny.

Intensivsimskolan äger rum under vecka 24-25 (13/6-23/6), lektioner mån-fre. Totalt 9 stycken lektionstillfällen á 40 minuter (samtliga nivåer).

Intensivsimskolan bedrivs på Rygginstitutet (Norremarksvägen 5). Bassängdjupet är 120-150 cm i samtliga grupper. Observera att barnet inte behöver bottna för att kunna tillgodose sig undervisningen.

Från och med tisdagen den 17 maj klockan 09.00 kan du boka en grupp. Klicka på ”Bokning” överst i menyn på vår hemsida för att komma till vår bokningssida.

Mer detaljerad information gällande hur du bokar en grupp finner du på bokningssidan.

Bra att veta om bokningen:

• Onlinebokningen är öppen till och med söndagen 12 juni.
  • Glöm inte att det är först till kvarn som gäller på platserna, vi har ingen priobokning på intensivsimskolan.
  • När du bokat en grupp kan du inte boka om till en annan på egen hand, utan måste då kontakta kansliet.
  • Betalning sker via kort, faktura eller delbetalning. En bekräftelse skickas när betalningen är genomförd.

• Vid faktura eller delbetalning tas en lättare kreditupplysning.

Schema:

Transaktionsavgift: 9-59 kronor per bokning

Regler för avbokning

Anmälan är bindande.

Alla avbokningar ska ske via e-post till kansli@vaxjosimsallskap.com.

Plats som avbokas debiteras med full kursavgift.

Boknings- och betalningsvillkoren går att ta del av i sin helhet på bokningssidan.

Övrig information från Växjö Simsällskap:

• På bokningssidan finns en länk till våra nivåkriterier ifall ni vill ta del av dessa.
  • Boka grupp efter den nivårekommendation som ditt/dina barn har fått av ansvarig ledare. Om ditt barn går i Termin 3 av simskolan ber vi er att fråga ansvarig simlärare vilken nivå ni bör boka.
  • Vi startar simskoleterminer tre gånger/år, i februari/mars, augusti/september och november.
  • I sommar erbjuder vi även två perioder av Sommarsimskola på uppdrag av Växjö Kommun.
  • Vi skickar all information via e-post. Håll er även uppdaterade genom vår hemsida.
  • Inga simglasögon får användas i Baddarengrupperna. I Pingvinen rekommenderar vi användning av simglasögon.

Ansvarig för intensivsimskolan:
Frida Wilkens & Frida Yman