Klicka på fliken BOKNING i huvudmenyn för att boka gratis sommarsimskola för barn födda 2014!

Som det ser ut i nuläget så bedriver Växjö Simsällskap intensivsimskola i egen regi två gånger per år, under sportlovet och i slutet av maj/början av juni. Växjö Simsällskap bedriver även sommarsimskola på uppdrag av Växjö kommun. Detta är också en form av intensivsimskola. Läs gärna mer om sommarsimskolan HÄR

Vi tackar alla barn och föräldrar för en lyckad Sportlovsintensiv 2020! Nu laddar vi för Intensivsimskola vecka 22-23!
Intensivsimskola vecka 22-23

Allmän information

Intensivsimskolan äger rum under vecka 22-23 (26/5-5/6), lektioner tisdag-fredag. Totalt 8 stycken lektionstillfällen á 40 minuter.

Intensivsimskolan riktar sig till nivåerna Baddaren Ny, Forts och Pingvinen Ny, Forts.

Bassängdjupet är 79 cm i samtliga grupper.

Med anledning av Covid-19

·         Vi drar ner antalet deltagare per grupp från 8 till 6 deltagare.

·         Vi ändrar i vårt schema för att inte ha överlappningen för att förhindra att grupperna ska möta varandra till och från bassängen.

·         Vid sjukdom där barnet inte har möjlighet att närvara vid majoriteten av tillfällena betalas halva deltagaravgiften tillbaka.

·         Om läget förändras och rekommendationerna från folkhälsomyndigheten säger att vi behöver ställa in – får man givetvis tillbaka redan betalad avgift.

Bokning av grupp:

Från och med tisdagen den 28 april klockan 09.00 kan du boka en grupp. Klicka på ”Bokning” överst i menyn på vår hemsida för att komma till vår bokningssida.

Mer detaljerad information gällande hur du bokar en grupp finner du på bokningssidan.

Bra att veta om bokningen:

▪       Ni får en faktura skickad till er efter er bokning, det kan dröja någon vecka eftersom vi fakturerar i omgångar.

▪       Onlinebokningen är öppen till och med söndagen den 22 maj.

▪       Glöm inte att det är först till kvarn som gäller på platserna, vi har ingen priobokning på intensivsimskolan.

▪       När du bokat en grupp kan du inte boka om till en annan på egen hand, utan måste då kontakta kansliet.

Avgifter:

Medlemskap

260kr/enskilt barn och år (ni som deltagit termin 2 eller 3 av vår ordinarie simskola har redan betalt medlemskap för år 2020)

Deltagaravgift Intensivsimskolan

Baddaren och Pingvinen: 800kr/barn

Regler för avbokning:

Anmälan är bindande.

Alla avbokningar ska ske via e-post till kansli@vaxjosimsallskap.com.

Plats som avbokas debiteras med full kursavgift.

Med anledning av Covid-19: Vid sjukdom där barnet inte har möjlighet att närvara vid majoriteten av tillfällena betalas halva deltagaravgiften tillbaka.

Boknings- och betalningsvillkoren går att ta del av i sin helhet på bokningssidan.