Som det ser ut i nuläget så bedriver Växjö Simsällskap intensivsimskola i egen regi tre gånger per år, under höstlovet, sportlovet och i slutet av maj/början av juni. Växjö Simsällskap bedriver även sommarsimskola på uppdrag av Växjö kommun. Detta är också en form av intensivsimskola. Läs gärna mer om sommarsimskolan HÄR

Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till våra intensivkurser. Det är ett fantastiskt tillfälle att träna lite extra på de där momenten som inte riktigt sitter eller att få en chans att testa på hur det är att gå i simskola. Intensivkurserna är inte på något sätt kopplade till vår terminsverksamhet och man behöver alltså inte ha simmat hos oss tidigare för att kunna anmäla sig till någon av dessa kurser.
HÖSTLOVSINTENSIVEN

Allmän information

Höstlovsintensiven äger rum måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag vecka 44 (31/10-5/11, ej 2/11). Totalt 5 stycken lektionstillfällen á 40 minuter för nivåerna Baddaren och Pingvinen.

OBS! Lördagens lektionstillfälle har annorlunda tid än resterande tillfällen.

Bassängdjupet är 79 cm.

Bokning av grupp:

Från och med tisdagen den 4 oktober klockan 09.00 kan du boka en grupp. Klicka på ”Bokning” överst i menyn på vår hemsida för att komma till vår bokningssida. Mer detaljerad information gällande hur du bokar en grupp finner du på bokningssidan.

Bra att veta om bokningen:

• Onlinebokningen är öppen till och med söndagen 30 oktober.
  • Glöm inte att det är först till kvarn som gäller på platserna, vi har ingen priobokning på intensivsimskolan.
  • När du bokat en grupp kan du inte boka om till en annan på egen hand, utan måste då kontakta kansliet.
  • Betalning sker via kort, faktura eller delbetalning. En bekräftelse skickas när betalningen är genomförd.

• Vid faktura eller delbetalning tas en lättare kreditupplysning.

Schema:

Grupp

Lektionstid mån, tis, tor & fre

Lektionstid lör

11.20-12.00

Avgifter:

Medlemskap
260kr/enskilt barn och år (ni som deltagit termin 1 av vår ordinarie simskola har redan betalt medlemskap för år 2022)

Deltagaravgift Höstlovsintensiven
Baddaren och Pingvinen: 500kr/barn

Transaktionsavgift

9-59 kronor per bokning

Obs! Höstlovsintensiven är inte kostnadsfri för barn födda 2016.

Regler för avbokning:

Anmälan är bindande. Alla avbokningar ska ske via e-post till kansli@vaxjosimsallskap.com.

Plats som avbokas debiteras med full kursavgift.

Boknings- och betalningsvillkoren går att ta del av i sin helhet på bokningssidan.

Övrig information:

• På hemsidan finns våra nivåkriterier ifall ni vill ta del av dessa.
  • Boka grupp efter den nivårekommendation som ditt/dina barn har fått av ansvarig ledare. Om ditt barn går i Termin 1 av simskolan, eller sexårsverksamheten, ber vi er att fråga ansvarig simledare om vilken nivå ni bör boka.
  • Vi skickar all information via e-post. Håll er även uppdaterade genom vår hemsida.
  • Inga simglasögon får användas i Baddarengrupperna. I Pingvinen rekommenderar vi användning av simglasögon.
  • Vid oförutsedda händelser, (exempelvis reparation av bassäng eller kräkolyckor) som gör att lektion måste ställas in har Växjö Simsällskap ingen möjlighet att erbjuda ett extra lektionstillfälle av intensivsimskolan.

Kontaktuppgifter:

Telefon kansliet: 0470-46650