Som det ser ut i nuläget så bedriver Växjö Simsällskap intensivsimskola i egen regi tre gånger per år, under höstlovet, sportlovet och i slutet av maj/början av juni. Växjö Simsällskap bedriver även sommarsimskola på uppdrag av Växjö kommun. Detta är också en form av intensivsimskola. Läs gärna mer om sommarsimskolan HÄR

Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar till våra intensivkurser. Det är ett fantastiskt tillfälle att träna lite extra på de där momenten som inte riktigt sitter eller att få en chans att testa på hur det är att gå i simskola. Intensivkurserna är inte på något sätt kopplade till vår terminsverksamhet och man behöver alltså inte ha simmat hos oss tidigare för att kunna anmäla sig till någon av dessa kurser.
Intensivsimskola vecka 21-22

Allmän information

Vi erbjuder nivåerna Baddaren Ny, Baddaren Forts, Pingvinen Ny, Pingvinen Forts, Fisken Ny och Fisken Forts.

Intensivsimskolan äger rum under vecka 21-22 (20/5-31/5), lektioner måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar. Totalt 8 stycken lektionstillfällen á 40 minuter (45 minuter Fisken Ny och Fisken Forts). Ett mer detaljerat gruppschema dyker upp här längre fram.

Intensivsimskolan bedrivs i Växjö simhall. Bassängdjupet är 77 cm i Baddaren och Pingvinen. I Fisken är bassängdjupet 120-150 cm.

Från och med onsdagen den 17 april klockan 09.00 kan du boka en grupp. Klicka på ”Bokning” överst i menyn på vår hemsida för att komma till vår bokningssida.

Mer detaljerad information gällande hur du bokar en grupp finner du på bokningssidan.

Bra att veta om bokningen:

• Onlinebokningen är öppen till och med söndagen 19 maj.
  • Glöm inte att det är först till kvarn som gäller på platserna, vi har ingen priobokning på intensivsimskolan.
  • När du bokat en grupp kan du inte boka om till en annan på egen hand, utan måste då kontakta kansliet.
  • Betalning sker via kort, faktura eller delbetalning. En bekräftelse skickas när betalningen är genomförd.

• Vid faktura eller delbetalning tas en lättare kreditupplysning.

Avgifter:

260kr/enskilt barn och år

Deltagaravgift Intensivsimskolan

Baddaren, Pingvinen: 840 kr/barn

Fisken: 860 kr/barn

Transaktionsavgift: 9-59 kronor per bokning

Regler för avbokning

Anmälan är bindande.

Alla avbokningar ska ske via e-post till kansli@vaxjosimsallskap.com.

Plats som avbokas debiteras med full kursavgift.

Boknings- och betalningsvillkoren går att ta del av i sin helhet på bokningssidan.

Schema

Grupp mån, tis, tors, fre
Baddaren Ny 1 16.00-16.40
Baddaren Ny 2 16.40-17.20
Baddaren Forts 1 16.00-16.40
Baddaren Forts 2 16.40-17.20
Baddaren Forts 3 17.20-18.00
Pingvinen Ny 1 16.00-16.40
Pingvinen Ny 2 17.20-18.00
Pingvinen Forts 1 16.40-17.20
Pingvinen Forts 2 17.20-18.00
Fisken Ny 1 16.30-17.15/fre 17.00-17.45
Fisken Forts 1 17.15-18.00/fre 17.45-18.30

Övrig information från Växjö Simsällskap:

• Här kan ni hitta våra nivåkriterier. Klicka er vidare i undermenyn för att hitta mål för respektive nivå.
  • Boka grupp efter den nivårekommendation som ditt/dina barn har fått av ansvarig ledare. Om ditt barn går i Termin 3 av simskolan ber vi er att fråga ansvarig simlärare vilken nivå ni bör boka.
  • Vi startar simskoleterminer tre gånger/år, i februari/mars, augusti/september och november.
  • I sommar erbjuder vi även två perioder av Sommarsimskola på uppdrag av Växjö Kommun.
  • Vi skickar all information via e-post. Håll er även uppdaterade genom vår hemsida.
  • Inga simglasögon får användas i Baddarengrupperna. I Pingvinen rekommenderar vi användning av simglasögon.

Ansvarig för intensivsimskolan:
Frida Yman & Agnes Hildebrand Vesterberg