Ideella arbetsuppgifter i VöSS
Här har du all information om de ideella arbetsuppgifterna i föreningen. Ca 3 000 ideella arbetstimmar behövs göras varje år för att vi ska klara av att driva de arrangemangen och verksamheterna vi har idag. Ju fler och bättre vi blir växer denna siffran naturligt med.

Vi tycker att vi hittat en bra balans på arbetsbördan och via denna informationen hoppas vi att du som förälder förstår hur viktig din insats är.

Vi tar gärna emot feedback på denna sidan och vad som står här. Synpunkter kan skickas till funktionar@vaxjosimsallskap.com.

Medlemsengagemang våren 2019
Anmälan till betinguppgifter VT-19
Anmälningstiden har nu löpt ut och alla som skickat in en anmälan har fått en bekräftelse på vilka uppgifter som man blivit tilldelade.
Har man inte skickat in någon anmälan kommer man att placeras ut på de uppgifter som inte är lösta.

Sammanställning av gjorda betingtimmar
När en aktivitet eller en tävling har ägt rum summerar vi antalet gjorda betingtimmar per familj och sammanställer det i en fil.  För att få information om hur många timmar ni gjort och hur många ni har kvar att göra ber vi er att maila till funktionar@vaxjosimsallskap.com.

Aktuella funktionärslistor
För att ta del av dessa måste ni logga in på hemsidan. Ni hittar dem då under fliken "Funktionärslistor".

Tack för din hjälp!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta funktionar@vaxjosimsallskap.com