Swimstore by Arena

Växjö simsällskap har Arena som samarbetspartner och sponsor! Arena är ett väletablerat märke för simidrott och erbjuder ett brett sortiment av baddräkter, badbyxor, simutrustning och andra tillbehör. Badkläderna från arena passar för såväl tävling, träning, motion och beach, och finns i storlekar för både barn och vuxna.

Alla medlemmar i VöSS har en förmånlig rabattpå 20% av ordinarie priser vid köp på Arenas hemsida www.swimstore.se. Observera att man måste vara inloggad för att kunna ta del av rabatten. Klicka på nedanstående länk för att få mer information kring hur man går tillväga för att ta del av rabatten.

Instruktioner swimstore

Har du inte redan tillgång till föreningens inloggningsuppgifter ber vi dig kontakta kansli@vaxjosimsallskap.com