SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄXJÖ SIMSÄLLSKAP
SIMSKOLA

Gratis simskola för alla barn födda 2017

 

Växjö kommun har valt att fortsätta lokalt med satsningen på gratis simskola för alla barn födda 2017 (och som är bosatta i Växjö kommun). Gäller HT-2023 för barn födda 2017. Växjö Simsällskap kommer att vara enda aktör som i samarbete med Växjö kommun driver denna verksamhet. Simskolan är helt kostnadsfri och det finns ett begränsat antal platser.

 

 

Bassängdjup: Djupt vatten (verksamheten kommer att bedrivas med extra ledare på plats).

Innehåll: Vattenvana, samt bad-och båtvett. Motsvarar innehållet i Baddaren Ny och Baddaren Forts i vår ordinarie verksamhet.

Förkunskapskrav: Inga förkunskaper krävs. Vi kommer vid behov försöka göra nya gruppindelningar på plats utifrån barnens förkunskaper. Detta kommer inte att påverka bokad tid.

Upplägg: 8 lektionstillfällen á 45 minuter. Undervisningen bedrivs på djupt vatten med 3-4 barn/ledare.

Tider och plats:

Rygginstitutet, Norremarksvägen 5.

För tider - se vår bokningssida.

Start- och slutdatum: Vecka 34-41 eller vecka 42-50 (inställd verksamhet vecka 44)

 

Anmälan: Sker via vår bokningssida.

  • Platserna för OMGÅNG 2 är tillgängliga för bokning från och med tisdagen 3 oktober klockan 13.00.
  • OBS! Barn som har deltagit i satsningen under OMGÅNG 1 får inte boka plats även i omgång 2. Detta beror på att så många barn som möjligt ska ha möjlighet att ta del av satsningen. 

För att kunna boka en plats behöver man skapa ett konto, vilket också görs via bokningssidan. Grupperna ligger under fliken Gratis simskola - Växjö kommun. Har ni inte tillgång till dator går det även bra att ringa kansliet på telefon 0470-46650. 

 

OBS! Vi rekommenderar er som har barn som tidigare gått hos oss i nivå Pingvinen Ny och uppåt att istället boka plats i vår ordinarie simskoleverksamhet (gäller Termin 1 som startar vecka 35) och då få den terminen gratis. Priobokningen till vår ordinarie simskola öppnar 10/8 från kl 09.00. För nya medlemmar öppnar bokningen 14/8 kl 09.00.

 

Övrig information:

  • Barnet ska byta om och duscha innan lektionen börjar.
  • Barnet måste ha badkläder på sig under lektionerna.
  • Kom i god tid till badet vid första lektionstillfället, gärna minst 15 minuter innan gruppen börjar.

 

Om du har problem  att ordna transport till och från simskolan finns det möjlighet att få busskort från Växjö kommun. Kontakta Växjö kommun: 0470-410 00 eller e-post: info@vaxjo.se för mer information gällande detta.