SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄXJÖ SIMSÄLLSKAP
ARRANGEMANG


Scrolla ner på denna sida för att se vilka företag och privatpersoner som var med och sponsrade arrangemanget och alla våra duktiga simidrottare. 

Lördagen den 9 februari genomfördes årets metersim i Växjö Simhall. Arrangemanget är ett sätt för våra simidrottare att samla in pengar både till VöSS, men också till sig själva. Detta genom att samla sponsorer som antingen sponsrar med en fast summa eller en rörlig summa som simidrottarna ska samla in genom att simma så många meter som möjligt alternativt samla in så många poäng som möjligt genom hopp och figurer. 

Nytt för i år var att samtliga sektioner, både simning-, konstsim- och simhoppssektionen deltog i arrangemanget. På detta sätt samlades samtliga simidrottare och i Växjö Simhall kunde man njuta både av simning, simhopp och figursimning. Jätteroligt tycker vi! 

Nytt för i år var även att vi i samband med metersimmet även arrangerade en del kringaktiviteter. Alla deltagare på plats var med och tävlade om priser i ett stort lotteri och att det arrangerades även en tipsrunda som de aktiva kunde delta i. Samtliga deltagare fotograferades efter genomförd simning/hoppning/figursimning vid vår fotovägg och på plats fanns det även ett stort fikabord för alla deltagare.

Ett 70-tal simmare, ett 10-tal simhoppare och ett 10-tal konstsimmare deltog och det var fullt ös i samtliga bassänger under hela förmiddagen. Simmarna simmade längder och samlade meter, simhopparna hoppade och samlade poäng och konstsimmarna gjorde figurer och samlade poäng.


Vi vill tacka alla deltagare, men fram för allt alla sponsorer! Både de som sponsrat med fika och priser till själva arrangemanget och de som sponsrat våra duktiga simidrottare! 
ARRANGEMANGSSPONSORER

Vi vill rikta ett stort tack till företagen nedan, som på olika sätt sponsrade arrangemanget! Tack vare er kunde vi bjuda alla deltagare på fika. Vi kunde också ha ett lotteri för alla deltagarna med fin, fina priser. SIMIDROTTARNAS SPONSORER

Det var många företag och privatpersoner som sponsrade våra duktiga simidrottare i samband med metersimmet. Ni har bidragit till att föreningen kan fortsätta hålla nere träningskostnaderna för alla våra aktiva simidrottare i tävlingssektionerna! Ni har också bidragit till att de simidrottare ni sponsrat kommer kunna åka på fler tävlingar och läger. 

Vi riktar ett stort tack till följande företag och privatpersoner:

FÖRETAG

AB Wessbergs Betongholtagning
Attilins Timber AB
Besjo Weld Design AB
Bästerna 2:12
Coop Kristinatorget
Cserpes Consulting AB
Ekonomtjänst Svante Folkesson
Entrepenadtjänst Växjö AB
Essell Produkter AB
Face Facts AB
Fredrik Ståhle Teknik AB
Gehab Kvalitetspåbyggaren AB
Gimic
Hedco
Hjortsberga Golv & Kakel AB
iCast Sweden AB
Lammhults bilreparationer
Marhults Bygg AB
Myresjöhus
Obos Projektutveckling AB
PR Active
ProSearch AB
Rentbike.se
Robotklipparna AB
Ronny snickare
SB rör AB
Småländska Bränslen
Stoby måleri
Sveg AB
Svenska Våg AB
Travappar.se
Trädvårdsarboristen
Weld on Sweden
Vide Hereford
Växjö Inredningsmiljö
Växjö Inredningstjänst AB
Växjö Transportkyla AB

PRIVATPERSONER

Anna Wall & Tor Möller
Arne & Gunnel Johansson
Barbro Nyrell
Björn Hässlebro
Catharina Norlén
Dan & Minnie
Elisabeth Johansson
Ellen Gerdhem
Fam. Athley
Fam. Brorson, Karlsson, Strandmark
Göran Nilsson
Göte Davidsson
Helena Hallum
Helena Lind
Jacob Ljungberg
Kennert Magnusson
Kristina Bornholm
Lars-Erik Rönn
Lena Runesson
Linda & Jonas Delefelt
Luciana Sjöberg
Marianne Palmér
Martin Ljungberg
Martin Nyrell
Mattias Nilsson
Pauline Bunn
Per-Olof Gustavsson
Peter Ågren
Sarah Lybro
Svea Ågren
Åsa Forss