Kansliet har semesterstängt vecka 28-29

Vi svarar endast sporadiskt på mejl. Måndagen den 22 juli är vi åter på plats.

Vecka 30-33 har vi följande telefontider:

Måndag, tisdag, onsdag kl. 12.30-14.00

Önskar ni boka simskola eller vuxensim/vuxencrawl till hösten? Alla tillgängliga grupper är bokningsbara via vår bokningssida. Denna når ni enkelt genom att klicka HÄR.

Frågor besvaras smidigast via mejl: kansli@vaxjosimsallskap.com
Sommarens Bubblan - föreningens medlemsutskick
2019-07-05 18:01

Läs gärna den senaste upplagan av Bubblan. Glad sommar önskar vi alla våra medlemmar!
Karl-Oskarsimmet 2019
2019-06-19 14:04
I lördags genomfördes årets upplaga av Karl-Oskarsimmet. Nytt för i år var banan som simmades, den har blivit mer publikvänlig och det är enklare för åskådarna att följa simmarna. 5000m loppet var i år även en del av Svenska simförbundets tävling Open Water Trophy. Tävlingen genomfördes för fjärde året i rad, i år var det drygt 60 anmälda deltagare. Vi har för varje år sett ett ökat intresse för tävlingen och sen förra året då vi flyttat starten till Vattentorget är det även mycket mer publik.

Samtliga resultat finner ni på länkarna nedan

Fler bilder från dagen finner ni HÄR!

Växjö Simsällskap tackar för ännu ett år med bra arrangemang och deltagande och hoppas att vi ses igen nästa år!

Datum och info om nästa års lopp kommer uppdateras här under hösten.
2019-06-11 11:53

Växjö simsällskap söker simlärare till simskoleverksamheten. Framför allt söker vi ansvariga ledare till höstens verksamhet som startar v.34/35. För att söka måste du ha fyllt 16 år.

Låter detta intressant skicka gärna ditt CV till kansli@vaxjosimsallskap.com
Simhopp erbjuder privatlektioner & testa på för grupper
2019-04-16 08:39

Håller ni på att planera en möhippa eller svensexa och har idétorka? Vår simhoppssektion erbjuder prova på simhopp för grupper, där nivån anpassas efter gruppens önskemål.

Låter detta intressant? Tveka inte att mejla simhopp@vaxjosimsallskap.com!
Arena Glasriket Cup 2019
2019-03-25 08:20

Arena Glasriket Cup är nu över och vilken tävling det blev i Växjö Simhall under den gångna helgen 23-24 mars!
Massor av fartfyllda simningar noterades och en hel del av Glasriket Cup rekorden slogs.

Vi vill rikta ett stort TACK till glasbruken Nybro och Målerås som stod för sponsringen av de fina glaspriserna samt ytterligare ett TACK till övriga tävlingssponsorer.

Vi vill även tacka samtliga gästande klubbar och alla duktiga funktionärer som gjorde tävlingsarrangemanget möjligt!

Resultat från tävlingen finner ni på Livetiming.
Bilder från tävlingen finner ni via vår Facebooksida.
Läs gärna hur det gick för våra fantastiska simmare via Simsektionsens sida.
Nyheter från våra grupper
Konstsim, 15/07 20:21