Önskar ni boka simskola till våren?
Vi startar upp ny termin vecka 9. Hör av er till kansliet vid frågor om exempelvis nivåer eller grupprekommendationer! Det finns ströplatser kvar, tveka inte med att höra av er!

Simskola på Rygginstitutet
Vi erbjuder nivåerna Baddaren Forts, Pingvinen Ny, Pingvinen Forts och Fisken Ny i Rygginstitutets rehabbassäng. HÄR hittar ni mer information.
Frågor besvaras smidigast via mejl: kansli@vaxjosimsallskap.com
PR-active
2020-02-11 13:18

Växjö Simsällskap samarbetar med PR-active

Vi är glada att meddela att nu finns våra ny klubbkläder för beställning,
på sidan www.vaxjoss.prstore.se kan ni gå in och hitta hela vårt sortiment.

Efter vår visningen i lördags på metersimet kom det in lite olika önskemål, några av dessa vi kommer att införa.

Bla kom det in önskemål om:
Namntryck på tröjor
VÖSS tryck på ryggen istället för magen
Shorts för träning både dam och herr
Bomulls T-shirt
Vi kommer skapa en egen flik för konstsimmarna, då de har behov av unika produkter.

Som öppningserbjudanden får alla som beställer under februari månad 15% rabatt på hela sin beställning.
Ange Vaxjö20 vid beställning.

Du hanterar din betalning direkt vid beställning och kan välja leverans till kansliet kostnadsfritt eller hemleverans mot avgift.

Vi tar tacksamt emot önskemål om produkter och förändringar löpande så tveka inte att framföra era önskemål.
maila dessa till lin_joh@live.se som är ansvarig för vårt avtal med PR-active.
Metersimmet 2020
2020-02-08 13:18

Nu har vi simmat, hoppat och konstsimmat och det innebär att årets metersim är avklarat! Ett 90-tal aktiva simmare, hoppare och konstsimmare deltog, riktigt bra jobbat till er!

Dagen till ära kom även vår nya leverantör av klubbkläder, PR-active och hälsade på, vilket uppskattades.

Så fort vi har fått i ordning på alla papper med sponsorer, antal simmade meter och insamlade poäng kommer vi att publicera samtliga sponsorer här på hemsidan. Håll utkik!
2020-01-31 12:34

Simskola måndag-fredag på sportlovet för nivåerna Baddaren och Pingvinen. Få en rivstart på Termin 3 med lite extra intensivträning!

Kostnad: 500 kr (+medlemsavgift om denna inte är betald för 2020)
Boka HÄR

Kontakta kansliet vid frågor: kansli@vaxjosimsallskap.com, 0470-46650
Köp ditt Guldhäfte hos Växjö Simsällskap!
2019-11-28 11:28
Vi säljer återigen Guldhäftet!
Ett häfte fullt med fantastiska rabatter i vårt närområde. Där ingår allt från sportevent till restaurangbesök.

I år vill vi tipsa lite extra om att ha Guldhäftet som app:

• Med Guldhäftet i telefonen har du det alltid med dig
  • I appen publiceras nya erbjudanden löpande under året vilket gör att appen innehåller fler erbjudanden.
  • Med appen får du access till våra kortare kampanjer som är begränsade i tid eller antal.
  • Med appen får du också kontinuerligt nya erbjudanden från olika e-handlare, som tex Lindex, Björn Borg och Apoteket mfl.
  • Ett medlemskap i appen kan delas med familjemedlemmar genom att inloggningsuppgifter delas (app-koden kan endast användas en gång).
  • Medlemskapet gäller i 12 månader från aktiveringsdagen, under den tiden ges access till alla aktiva erbjudanden.

Dessa finns tillgängliga hos oss på kansliet och går bra att köpa under våra öppettider, måndag - torsdag 13.00-15.00.
Vid frågor, vänligen kontakta oss via mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com

Stölder i simhallen
2019-10-23 10:46

Under senaste tiden har förekommit stölder i simhallen och omklädningsrummen. Därför vill vi påminna er att ha lite extra koll på era grejer och komma ihåg att låsa era skåp.
Nyheter från våra grupper
Simskola, 13/02 10:59