SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄXJÖ SIMSÄLLSKAP
SIMSKOLA - SIMNING - KONSTSIM - SIMHOPP

 

 

SEXÅRSVERKSAMHET HT23

Växjö kommun har valt att fortsätta med satsningen på gratis simskola under höstterminen för alla barn födda 2017 (och som är bosatta i Växjö kommun). 

Simskolan avslutar vecka 50.

 

TERMIN 2 SIMSKOLA HT23-VT23

Terminsstart: 
Vecka 47 (20/11¬-26/11)
Terminsavslutning: 
Vecka 7 (12/2-18/2)
Inställda datum:
Jullov (18/12/2023- 7/1/2024)

Vi har ströplatser kvar i nivåerna Fisken Ny och uppåt. Kontakta kansliet vid intresse.

 

TERMIN 3 SIMSKOLA VT23

Termin 3 startar vecka 8. 

Priobokningen öppnar 13/2 från klockan 12.00 (grupperna släpps enligt schema på bokningssidan). 

Allmän bokning (för deltagare som inte går i pågående termin av simskolan) öppnar 15/2 klockan 09.00.

 

-----

Telefon: 0470-466 50

Frågor besvaras smidigast via mejl: kansli@vaxjosimsallskap.com 

Säljtävling - Guldhäftet
2023-11-24 15:14

Nu har mer än halva tiden gått i VÖSS stora novembertävling där du kan vinna presentkort värt 1500 kr för första plats, 1000 kr för andra plats och 500 kr för tredje plats på Grand Samarkand.
Den simidrottare som sålt mest och därmed ligger på första plats har hittills sålt 14 st medlemskap, bra gjort!


Det tar 3 minuter att komma igång och du har chans att vinna! Mer information om tävlingen finns här: https://www.guldhaftet.se/tavling-voss

 

Läs mer HÄR

 

VÖSS säljer NEWBODY
2023-09-05 15:09

Just nu säljer Växjö Simsällskap kläder, kryddor och produkter till hemmet från Newbody family. Stöd gärna föreningen genom att beställa via följande länk:

https://www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/s/TERRFNK/ERVLRW


Det går att beställa t.o.m 25 september.

Leverans
Ni kan välja direktköp och få produkterna levererade hem eller kan ni välja att få dem levererade till vårt kansli (Sigfridsvägen 32). Leverans beräknas kring vecka 40-41. Vi kommer att mejla när produkterna finns att hämta. Vid hämtning betalar man via swish.

Välkomna att höra av er vid frågor.

Simskola
Information om Sexårsverksamheten omgång 2
2023-09-05 12:15, Simskola

Växjö kommun har valt att fortsätta lokalt med satsningen på gratis simskola för alla barn födda 2017 (och som är bosatta i Växjö kommun). Gäller HT-2023 för barn födda 2017. Växjö Simsällskap kommer att vara enda aktör som i samarbete med Växjö kommun driver denna verksamhet. Simskolan är helt kostnadsfri och det finns ett begränsat antal platser. 

 

Nu är det klart att Omgång 2 av sexårsverksamheten kommer bedrivas på Rygginstitutet, Norremarksvägen 5. Omgång 2 kommer pågå vecka 42-50 med uppehåll under höstlovet (vecka 44). Omgång 2 är för sexåringar som ännu inte tagit del av kommunens sexårssatsning, därav kommer de barn som är bokade i Omgång 1 inte kunna boka sig i Omgång 2. Verksamheten erbjuds för barn födda 2017 som är bosatta i Växjö kommun.

 

Bassängdjup: Djupt vatten (verksamheten kommer att bedrivas med extra ledare på plats).

Innehåll: Vattenvana, samt bad-och båtvett. Motsvarar innehållet i Baddaren Ny och Baddaren Forts i vår ordinarie verksamhet.

Förkunskapskrav: Inga förkunskaper krävs. Vi kommer vid behov försöka göra nya gruppindelningar på plats utifrån barnens förkunskaper. Detta kommer inte att påverka bokad tid.

Upplägg: 8 lektionstillfällen á 45 minuter. Undervisningen bedrivs på djupt vatten med 3-4 barn/ledare.

Anmälan: Sker via vår bokningssida.

  • Platserna för OMGÅNG 2 är tillgängliga för bokning från och med tisdagen 3 oktober klockan 13.00.

För att kunna boka en plats behöver man skapa ett konto, vilket också görs via bokningssidan. Grupperna ligger under fliken Gratis simskola - Växjö kommun. Har ni inte tillgång till dator går det även bra att ringa kansliet på telefon 0470-46650. 

Livräddning
Livräddning: Niklas Bengtsson Memorial
2023-08-16 10:03, Livräddning

I lördags (12/8) deltog Casper och Wera på livräddningstävlingen Niklas Bengtsson Memorial i Tylösand. De tävlade grenarna i 90m sprint (löpning), beach flags och surf race (simning). Båda lyckades ta en bronsmedalj på 90m sprint och Casper lyckades även ta brons på surf race i ungdomsklassen! 

 

Vill du träna livräddning? Bokningen är öppen för vår livräddningsgrupp!

Dags att återbruka till förmån för Växjö Simsällskap!
2023-07-03 14:27

Hej lagkompis/Hej bästa medlem, 

 

Vår härliga klubb är en del av det svenska idrottsundret. I våran förening platsar alla, Så har det alltid varit och så ska det förbli. Därför är det av yttersta vikt att vi undanröjer de hinder som begränsar en rättvis idrott. I vår klubb ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag.

 

För att detta ska vara möjligt får inte idrotten vara för dyr, vare sig för spelare eller familjer. Dessutom måste vi alla minimera den belastning på miljön som idrottandet medför.

Därför har vi valt att samarbeta med Uzit – den svenska idrottsrörelsens smartaste medspelare. Med Uzit får vi en app där vi kan etablera en andrahandsmarknad för såväl vår idrotts utrustning som i princip allting inom sport, barn- och fritidsartiklar.

 

Våra ungdomar växer fort både som spelare och människor. Vi vet alla hur mycket urvuxna och oanvända prylar det ligger i våra förråd, garage och källare. Väldigt mycket skulle kunna användas igen och igen. Uzit erbjuder en app med mängder av smarta funktioner som kopplar samman köpare och säljare av sportprylar. Samtidigt som du säljer eller köper någonting via Uzit bidrar du till vår ungdomsverksamhet.

 

Med Uzit ramlar det inte bara in en slant till dig och vår klubb. De stora vinsterna gör miljön och idrottssverige som får nytta av den utrustning du glömt bort att du har. Så gå ner i källaren, in i förrådet, ut i garaget och leta fram dina sport-, barn- och fritidsprylar. Någon annan kommer att ha stor glädje av dem.

 

Du registrerar ditt konto på via länken nedan och säljer sedan hur mycket du vill, när du vill för endast 29kr i månaden där halva intäkten går tillbaka direkt till klubben.

Välkommen att bidra till en mer rättvis, miljövänlig och demokratisk idrott med många vinnare.

» Ladda ner appen här: klubbens länk

 

Ryan Provencher

Växjö SS
ryan.d.provencher@gmail.com


Uzit Sverige AB - Idrottens köp- och säljapp
Hemsida www.uzit.se  E-post highfive@uzit.se

Nyheter från våra grupper
Simning, 28/11 14:37 
Simning, 24/10 14:11 
Simskola, 13/10 14:40 
Simhopp, 25/09 14:00 
Simhopp, 18/08 09:16 
Livräddning, 16/08 10:03 
Simning, 03/07 10:06