SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄXJÖ SIMSÄLLSKAP
SIMHOPP

Vilka förkunskaper krävs?
Kunna simma minst 25m på djupt vatten.
 
Vem kan börja?
Alla! Barn från 5 år, ungdomar och vuxna.
 
Vad ingår i simhoppsträning?
Vi lär ut hoppen genom landträning/gymnastik och naturligtvis massor av vattenträning.
 
Vilken utrustning behöver man? För landträning: shorts, t-shirt och strumpor. I vattnet ska de aktiva ha på sig baddräkt eller badbyxa.
 
ÄR DU MODIG, UTMANANDE, ENERGIFULL, AKROBATISK, LEKFULL OCH ÄLSKAR VATTEN? DÅ ÄR SIMHOPP NÅGOT FÖR DIG!
__________________________________________________________
 
De som är intresserade av att börja med simhopp är välkomna att komma ner till hoppbassängen för att se vad vi håller på med på träningarna. Har du frågor om simhopp går det bra att vända sig till Växjö Simsällskap på följande e-postadress: simhopp@vaxjosimsallskap.com.   

Vi har även erbjudande om tillfälliga lektioner och events som kalas, företags- kick-off, möhippor och svensexor.
PROVA PÅ SIMHOPP VT22
2021-12-29 09:25

Är det dags att prova på en ny idrott till våren? Då kanske det är dags att testa simhopp! Simhopp är en rolig idrott som kombinerar gymnastik och vatten. Vi övar på att känna oss bekväma i och ovanför vattnet och på coola övningar. Skriv upp datumen i kalendern och så hoppas vi att vi syns på prova på tillfällena! 

 

Kläder: baddräkt/badbyxor med shorts och T-shirt över! Samling i receptionen.

Utvecklingsplan simhopp!
2021-02-22 10:46
Nu ligger VÖSS nya utvecklingsplan för simhopp ute! 

Priser lektioner/event
2019-04-12 21:37
 
Simhopp hoppade på under metersimmet!
2019-02-13 14:22

Lördagen den 9 februari genomfördes VöSS metersim. Detta är ett event som syftar till att samtliga simidrottare ska samla sponsorer och på detta sätt även samla in pengar både till VöSS och sig själva.

För simhopparna var detta första gången som de var med och deltog, då tidigare metersim enbart har inneburit att simidrottaren skulle simma så långt man kan under en bestämd tid. Detta året fick hopparna däremot vara med och hoppa istället för att simma.
Ett 10-tal simhoppare var med och deltog och deltagarna gav feedbacken att de tyckte att metersimmet var väldigt roligt. Hopparna fick öva på att köra en tävlingsform som de inte brukar köra då de fick mixa olika hopp från alla höjder.

Simhoppssektionen vill rikta ett stort tack till de simhoppare som deltog och hoppas att denna goda start gör att fler hoppare kommer vilja delta nästa år och att detta evenemang fortsätter!
Nyheter från föreningen
Växjö Simsällskap, 18/01 13:19 
Växjö Simsällskap, 29/12 13:06 
Växjö Simsällskap, 21/12 14:35 
Växjö Simsällskap, 20/12 16:12 
Växjö Simsällskap, 10/12 08:43 
Växjö Simsällskap, 07/12 09:49